Not known Facts About su kaçağı tespiti

Wiki Article

Ayrıca, kullanıcıların su tüketimini takip etmelerine ve su tasarrufu yapmalarına olanak tanır. Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır Bu sistemler, su kaçaklarını belirledikten sonra otomatik olarak su akışını durdurabilir ve kullanıcıya uyarı gönderebilir.

Kaçak kullanım ve sızıntıdan kaynaklanan sesleri boruya temas etmeden kolayca dinleyebilirsiniz.

fifteen yıllık tecrübe ile güvenilir kaliteli ve güler yüzlü hizmet arayanların adresi Havuz bakım ve temizliğinde de fifteen yıllık tecrübeye sahibiz

 Şimdi ise teknolojinin propertyımı ile yaşanılan sorunlar kolaylıkla çözülür hale gelmiş durumdadır. Kameralı cihazlar, su kaçağının olduğu yerde devreye girerek sorunlu tesisat ya da pimaş borusundaanında sağlanır ve hızlı bir şekilde tamiri yapılır.

İşimizde uzman ekibimiz tüm cihazlarımızla tespit ve tadilat işlerinizi garantili ve itina ile yapıyoruz

Bu cihazların kullanımları ve alanları birbirinden farklıdır. Firmamızda hizmet sağlayan uzman kadromuz bu cihazların nasıl kullanıldığı hakkında gerekli eğitimi alarak yeterli bilgiye sahiptirler. Bu nedenle ekiplerimiz kısa zaman içerisinde, kırmadan su kaçağının nereden geldiğini rahatlıkla su tesisatçısı tespit eder ve gereken işlemleri yapar.

Teşekkür ediyorum ilgisi ve nezaketi için çAlright memnun kaldım başka bir sorun yaşarsam ev için tekrar çağırabileceğim biri

Termal su kaçağı tespit cihazları suyun sıcaklığını kullanarak sızıntıları bulur. Bu cihazlar borunun olduğu yere tutulduğunda su akışını ekranından gösterebilir. Ekrana bakarak sızıntının olduğu nokta kolayca bulunabilir.

 Su kaçağının elektrik kablolarını damlaması veya teması su kaçağı tespit olması halinde elektrik aksamında sorunlar oluşarak can veya mal kaybına kadar büyük sorunlar meydana gelebilir. Apartman dairesinde bulunan kişilerin alt komşularına su akması sonucu karşılıklı iletişim bozukluğuna da sebep olabilir.

Temiz su ve kalorifer tesisatı kaçaklarında termal kamera ve su sesini algılayan cihaz ile bulunmaktadır. Termal kamerayla su kaçağı tespiti genelde sıcak su kaçaklarında ve kombi su kaçağı tespitinde yapılır.

Su Kaçağı Tespiti: Duvarlarınızda veya zemininizde su kaçağı olup olmadığını akustik dinleme cihazları ve termal kameralar ile tespit ediyoruz.

Bina, ofis, iş yerleri gibi yerleşim yerlerinin pis suları tahliye eden borulara atık su borusu ismi verilir. Bu işlem için pimaş dediğimiz borular kullanılır. Pimaş borularının içini görüntülemek adına kullandığımız bu boru görüntüleme kamerası ile su sızıntısı olan yeri tespit etmek su kaçağı tespiti eski zamanlara nazaran daha kolay hale gelmiş durumdadır.

Bodrum katımda sürekli su geliyor yağmur yağdığında çOkay normalde hafif su var su tesisatçısı kamera attırdım bi sonuç çıkmadı

Su kaçağının sesi genellikle su sızıntısı olan bölgede yoğunlaşır ve akustik dinleme cihazları sayesinde hassas su tesisatçısı bir şekilde yer tespiti yapılabilir.

Report this wiki page