Not known Facts About su kaçağı tespiti

Wiki Article

Tespit yapılana kadar araştırma yapılan bölge adeta inşaat haline gelir ve işlem bittikten sonra tadilat aşamasına geçilirdi.

Evin koridorunda ve bir odasında su sızıntısı var. Koridorun tavanı da ıslanıyor duvarından su da sızıyor.

 Tam profesyonel su kaçağı bulma cihazlarımız ile yapılarda meydana gelen su sızıntılarının noktasını belirleyip, tamirat masraflarını daha aza indiriyoruz. Birlikte çalıştığımız servis elemanlarımızın görevi, profesyonel suya dayanıklı ve kameralı cihazları kullanarak arıza teşhisi yapmaktır.

Hüseyin beye ilgisi alakası icin tesekkur ederiz eline emeğine sağlık duş çAlright sağlıklı değilmiş ama gerçekten uğraşıp yaptı çok teşekkür ederim gönül rahatlığıyla arayabilirsiniz kendisini

Metre hemen değişmezse, iki saat bekleyin ve tekrar kontrol edin. Tüm suyun kapalı olmasına rağGentlemen değişmişse, yavaş bir sızıntı sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

kameralı su kaçak tespit cihazı su tesisatçısı fiyatları için verdiğimiz url propertyımıyla ulaşabilirsiniz veya bu linkten tüm kıyaslamalı ve fiyatlı su kaçağı su kaçak tespiti tespit cihazını bulabilirisiniz. 

Tuvaletin tavanından su akıyor. su tesisatçısı Komşuya durumu söyledik, üst komşunun banyosunda su birikiyormuş ve ondan dolayı olduğunu ilgileneceğini söyledi. Ancak kafamı karıştıran şey gider borularında bir tıkanıklık olursa bizim tuvaletin tavanından su gelir mi?

Yeraltı boru hatlarındaki su tesisatçısı kaçak ve sızıntıları tespit etmek için Technoac cihazını kullanabilirsiniz. six M derinliğe kadar boru hatlarındaki tüm sızıntıları görsel ve sesli olarak bildirir.

Sızıntıyı anında bulabileceğiniz bu kameralar sayesinde sızıntı olan bölgeye lokal müdahale yapılabiliyor. Kullanımı son derece pratik olan bu cihazlar sizi ekstra masraftan kurtarıyor.

3k Sıhhi Tesisat şirketimiz bünyesinde çalışan işinde uzman ekibimiz ile sizing en kaliteli hizmeti sağlamak için burdayız.

Garantili kırmadan su kaçağı tespiti için İstanbul’da hemen su tesisatçısı servis talebinde bulunabilirsiniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bodrum katımda sürekli su geliyor yağmur yağdığında çOkay normalde hafif su var kamera attırdım bi sonuç çıkmadı

Robot Cihazlar ile Tıkanıklık Açma: Robot cihazlar kullanarak giderlerdeki tıkanıklıkları açarlar.

Report this wiki page